У Львові виділять мільйон гривень на закупівлю одягу для працівників бригад екстреної допомоги

четвер, 16 травня 2024 р. о 13:04
У Львові виділять мільйон гривень на закупівлю одягу для працівників бригад екстреної допомоги
екстрена медична допомога

Депутати погодили закупівлю форменого одягу для медиків обласного центру екстреної допомоги.

Сьогодні, 16 травня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму підтримки КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" на 2024 рік.

"За" проголосували 47 депутатів.

"З метою реалізації державної політики щодо якісного надання екстреної медичної допомоги затвердити Програму підтримки КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" на 2024 рік" – йдеться у тексті ухвали.

Згідно з документом, йдеться про покращення матеріально-технічної бази лікарні – закупівлю форменого одягу для працівників бригад екстреної допомоги. З бюджету Львова на це планують виділити 1 млн грн.

Зазначимо, обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надає медичні послуги близько 235 тисячам пацієнтів щороку, з яких понад 105 тисяч – мешканці Львівської громади.

Додамо, у лютому цього року ТМО №1 попросило екстрену медичну допомогу звільнити орендовані приміщення, які знаходяться на території лікарні на вул. Миколайчука.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024