Теплопостачальним підприємства Львівщини відшкодують 140 мільйонів гривень як різницю в тарифах

четвер, 23 травня 2024 р. о 10:52

Теплопостачальним організаціям області узгодили обсяги заборгованості з різниці в тарифах на 141 мільйон гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Територіальна комісія опрацювала пакети розрахункових даних поданих 9 теплопостачальними підприємствами Львівської області за перший квартал цього року та узгодила обсяги заборгованості з різниці в тарифах на 141 млн грн.

Як зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, це дозволить покращити фінансово-господарський стан підприємств та відповідно підвищить якість надання послуг.

"Прийняття Теркомісією вказаних рішень є дуже важливим для теплопостачальних організацій, оскільки, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України на підставі отриманих від Теркомісії протоколів, що підтверджують наявний у теплопостачальних організацій обсяг невідшкодованої заборгованості з різниці в тарифах надаватиме пропозиції про внесення змін до Держбюджету України задля подальшого виділення коштів на погашення вказаної заборгованості. Це значно покращить фінансово-господарський стан підприємств та відповідно підвищить якісь надання послуг" – наголосив Андрій Годик.

Додамо, у січні цього року виконком Львівської міськради затвердив нові тарифи на теплову енергію для підприємств, які займаються обслуговуванням бюджетних установ та населення Львова.

Мітки: теплопостачання, тарифи, інфраструктура, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024