Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.tv

П'ятниця, 29 березня 2013, 14:56

Прокуратура Львівщини хоче перевірити рішення облради щодо мисливських угідь

Прокуратура Львіської області перевірить, чи дотрималась Львівська облрада вимог природохоронного законодавства при розгляді та прийнятті рішень щодо надання мисливських угідь в користування та встановлення лімітів на використання природних ресурсів.

Відповідне звернення заступника прокурора Львівщини Андрія Палюха сьогодні, 29 березня, розглядалось під час засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Під час засідання комісії один із депутатів зазначив, що це звернення прокуратури зумовлене загальноукраїнською перевіркою дотримання норм природоохоронного законодавства, яку проводить Генеральна прокуратура України.

На комісії не уточнювалось, які саме рішення Львіської облради цікавлять прокуратуру.

Нагадаємо, 9 жовтня на сесії депутати Львівської облради ухвалили рішення надати мисливцями та рибалкам Львівської області угіддя в користування на продовжений термін у 15 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.