Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

tsn.ua

Четвер, 4 квітня 2013, 12:16

Правоохоронці виявили підприємства, які продавали отруйні речовини через інтернет

В рамках операції “Батискаф” міліціонери провели ряд перевірок підприємств, які виробляють або у своєму виробництві використовують наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, під час яких виявила на підприємствах 4,5 тонн отруйних речовин без належних документів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Журналісти одного із львівський ЗМІ здійснили на цих підприємствах закупівлю отруйних речовин, які передали працівникам міліції для подальшої перевірки.

Цей факт був зареєстрований у Єдиний реєстр досудових розслідувань, а вилучені речовини направлені на експертизу.

У ході перевірки правоохоронці встановили, що підприємства продавали отруйні речовини через Інтернет-мережу. Міліціонери задокументували протиправну діяльності цих комерційних підприємств, які займаються незаконним виробництвом, зберіганням, транспортуванням, використанням, знищенням отруйних речовин.

Отримавши дозвіл суду оперативники провели обшук підприємств та вилучили понад 4,5 тонни отруйних речовин, які передали експертам. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 321 Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.