Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

glavcom.ua

Понеділок, 8 квітня 2013, 10:57

Луценко створить позапарламентський рух в підтримку опозиції - Стецьків

Юрій Луценко разом з екс-народними депутатами Тарасом Стецьківим та Романом Безсмертним планують створити громадський рух, який надаватиме широку позапарламентську підтримку опозиції.

Про це в коментарі Варіантам розповів Тарас Стецьків.

"Не має значення чи до Луценка прислухатимуться лідери опозиції, підтримка опозиції буде проводитися", - наголосив Стецьків.

Стецьків припускає, що в майбутньому на базі цього руху ймовірно виросте нова політична партія, але говорити про терміни ще зарано. 

За словами Стецьківа, помилування Луценка є позитивном фактором для опозиції.

Нещодавно у пресі з'явилася інформація, що Луценко, Стецьків, Філенко та Безсмертний домовилися про створення нової партії.

7 квітня президент Віктор Янукович постановив помилувати Юрія Луценка. Однак помилування не погасило його судимості. Екс-міністр не може займати державні пости та брати участь у виборах.    3 квітня Вищий спецсуд з розгляду цивільних і кримінальних спра залишив у силі вирок Луценку, тож екс-глава МВС повинен був перебувати за ґратами до кінця 2014 року.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.