Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

stihi.ru

Середа, 10 квітня 2013, 10:50

Лоти від Вакарчука, Петриненка та Богуцької виставлять на благодійний аукціон

В рамках концерту «Таланти України - за життя Оксани Сенишин» проведуть благодійний аукціон, а виручені кошти підуть на лікування хворої івчини. На аукціоні будуть представлені екслюзивні речі від Святослава Вакарчука, Тараса Петриненка, Роксолани Богуцької, Олени Онуфрів та Ірини Баранської-Вороніної.

 

Концертна програма «Таланти України - за життя Оксани Сенишин», а також аукціон  організовані, аби зібрати кошти на порятунок життя 27-річної Оксани Сенишин. У дівчини смертельно небезпечна хвороба - ідіопатична легенева гіпертензія. Їй терміново необхідна трансплантація легень. За словами медиків, час уже йде не на роки чи місяці, а на дні. На таку операцію, яку готові зробити в Німеччині, у клініці UKGM (м. Гіссен), потрібно 300 тис. євро. Ще 150 тис. євро необхідні на реабілітацію. Наразі вдалось зібрати лише трохи більше 100 тис. євро.

Серед лотів аукціону - платівка (вініл) проекту «Брюссель» з автографом Святослава Вакарчука (стартова ціна - 400 грн.); набір жіночих аксесуарів від Роксолани Богуцької – етнокомірчик з сучасною мережкою, шовкова хусточка дизайнерської роботи, шкіряні жіночі рукавички (стартова ціна - 1200 грн.), картина «Тропічні сни» Олени Онуфрів (стартова ціна - 2500 грн.); фотопортрет «Джоконда» від Ірини Баранської-Вороніної (стартова ціна - 600 грн.); футболка, виготовлена до ювілейного туру Тараса Петриненка, з його автографом (стартова ціна - 400 грн.) та інші.

Цікаво, що й учасники концерту підготували лоти для благодійного аукціону: Ксенія Симонова представить серію фотографій пісочних картин зі своїм автографом - «Україна», «Сонечко», «Енігма» (стартова ціна - 1200 грн.), а Олександр Божик виставить на аукціон особистий майстер-клас зі скрипкової гри (стартова ціна - 500 грн).

13-14 квітня у Львові відбудеться благодійний концерт на підримку Оксани Сенишин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.