Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

kasa.in.ua

Субота, 13 квітня 2013, 00:55

«Політехніка-Галичина» втретє здобула перемогу у серії з «Хіміком»

Вчора, 12 квітня, БК «Політехніка» переміг «Хіміка» у матчі плей офф з рахунком 77:73 і веде у серії 3:0.

Протягом майже усієї першої половини на паркеті точилася рівна боротьба, проте ближче до великої перерви южненській команді вдалося вирватися вперед.

Головними бомбардирами в складі «Хіміка» стали Дево Джозеф, що записав на свій рахунок 14 очок, і Мирослав Тодич, який у двох попередніх матчах не реалізував жодну зі своїх 14-ти спроб кидків із гри, а тут відзначився 12 очками.

Утім, як виявилося, здобута перевага (43-39) ще нічого не гарантувала команді Звєздана Мітровича. Господарі паркету потужно провели третю десятихвилинку, протягом якої партнерів за собою повели Саша Васильєвич і Владан Вукосавлевич, а потім вистояли під тиском суперника в останній чверті.

Переломним став дальній кидок Сергія Алфьорова за рахунку 71-71 за дві з половиною хвилини до фінальної сирени. Невдовзі перевага «левів» зросла до шести пунктів, й цього гандикапу цілком вистачило для перемоги.

Нагадаємо, що у попердніх матчах плей офф з "Хіміком" львівська команда також перемогла.

Джерело : сайт Суперліги

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.