Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazeta.ru

Середа, 17 квітня 2013, 11:30

Львів’яни запатентували планшетний комп’ютер

Мешканці Львова - брати Дмитро та Кирило Голіусови запатентували четвертий за рахунком планшетний комп’ютер, а також оформили ще 4 патенти на промислові зразки.

Патент зареєстрований Українським інститутом промислової власності 10 квітня 2013 року.

Повідомляється, що зовні винахід нагадує планшет GoClever. Допомогу в оформленні патентів Голіусовим надавало ТзОВ "Формула-брок", основним власником якого є депутат Львівської міськради Теодор Дяків.


Також львів’яни отримали патенти на такі промислові винаходи, як "нарізний диск", п’ять видів "респіраторної маски", а також два патенти на сім варіантів світильників. Технічні характеристики промислових зразків не повідомляються, тому наразі не відомо, чим ці товари відрізняються від тих, що вже існують.

Зазначимо, що 11 березня 2013 року брати Кирило та Дмитро Голіусови зі Львова оформили низку патентів на промислові зразки - від шурупів до планшетних комп’ютерів. Серед них також дизайн планшета, схожого на iPad.

Джерело: "Наші Гроші. Львів"



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.