Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

loda.gov.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 18:10

На соціально-культурні проекти Львова виділять 580 тисяч гривень

Сьогодні виконавчий комітет погодив перелік громадських організацій, які поділилять між собою 580 163 гривень для реалізації соціально-культурних проектів на 2013 рік.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

З 92-ох проектів, конкурсна комісія відібрала 40 кращих. Серед них “Хочу жити!” - постійний соціальний цикл кіно-теле-радіопрограм для допомоги важкохворим дітям. Цей проект отримає 25 тис грн міського фінансування.

“Згідно існуючої програми, сума підтримки може бути від 5-ти до 50-ти тисяч гривень. Ми по кожному проекту суму визначили індивідуально, конкурсною комісією, яка розглядала кожен проект. Ми орієнтувалися, що орієнтувалися, що в нас максимальний розмір підтримки до 25-ти тисяч гривень. Ми старалися великі проекти не фінансувати, що підтримати більше проектів”,- Любомир Зубач, начальник управління “Секретаріат ради”.

Голова конкурсної комісії - заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. В комісію також входять керівники управлінь гуманітарних напрямків та депутати профільних комісій.

Проте є проетки які отримали більше ніж 25 тисяч гривень. Зокрема На дитячу творчість у музеях і галереях Львова виділили 30 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.