Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

мм драбина

Понеділок, 22 квітня 2013, 09:56

Київський режисер Павел Юров перебуває на мистецькій резиденції «Драбини»

З 19 по 30 квітня у Львові триває мистецька резиденція володаря «Київської пекторалі», режисера Павла Юрова.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Мистецької Майстерні «Драбина».

Під час перебування у Львові, режисер разом з львівськими акторами підготує сценічне читання п'єси сучасного білоруського драматурга Павла Пряжка «Життя вдалося». Читання відбудеться 29 квітня, о 19.00 у приміщенні Театру «Воскресіння».

Минулого року Юров для ІІІ Фестивалю сучасної драматургії «Драма.UA» підготував сценічне читання п'єси ірландського драматурга Мартіна МакДонаха «Каліка з Інішмаана».

Мета таких резиденцій – випробування можливостей так званого «проектного театру», об'єднання різних митців та організаторів для втілення нових мистецьких ідей та створення спільного продукту, зазначають організатори.

Довідка

Павел Юров – режисер, актор та куратор, активно співпрацює з Київською академічною майстернею театрального мистецтва «Сузір'я», для якої поставив спектакль «Депо Північне», за п'єсою Васілія Сігарєва «Фантомні болі».

Вистава здобула премію «Київська Пектораль–2011» у номінації «Кращий режисерський дебют» та здобула перемогу у номінації «Краща режисерська робота» Фестивалю молодої української режисури ім. Леся Курбаса (2012).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.