Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Понеділок, 22 квітня 2013, 13:30

Львівський ВК «Барком» став срібним призером Чемпіонату України

Львівський волейбольний клуб «Барком»  зайняв почесне друге місце у Чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги. Таких показників львівська волейбольна команда досягнула вперше за два останніх десятиріччя.

 

Про це інформує прес-служба ВК "Барком".

Завершальними матчами  Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги стали ігри між ВК «Барком» та ВК  «ДЮСШ-ШВСМ” (Чернігів), які  відбулися 20 та  21 квітня, у спорткомплексі «Грація».  В обох матчах львівські волейболісти були явними фаворитами та вибороли беззаперечну перемогу. Два дні завершилися із результатом – 3:0 на користь «Баркому».

Відтак, за загальними результатами Чемпіонату, ВК «Барком»  став срібним призером змагань. Від лідера турніру львів’ян відділяє лише одне очко.

Як наголосив під час офіційного нагородження волейболістів медалями начальник управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Юрій Майборода, для Львівщини такий результат волейбольного клубу «Барком» - чимала гордість. Адже це означає, що волейбол в області виходить на новий рівень розвитку.

 « Волейбольний клуб «Барком» довів, що волейбол на Львівщині має усі шанси стати одним із найпопулярніших видів спорту», -  наголосив  перший віце-президент Федерації волейболу України Олександр Бібер.

Тим часом, як підкреслив президент волейбольного клубу  «Барком» Олег Баран, у львівських волейболістів досі залишаються  шанси вийти в Суперлігу. За це право на початку травня команда боротиметься з представником Суперліги, який займає  7 сходинку у своєму турнірі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.