Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 23 квітня 2013, 11:22

В Україні закрито черговий файлообмінник

В Україні закрили ще один піратський інтернет-ресурс - my-hit.ru. Позов подала юридична компанією, що співпрацює з такими телегрупами, як «1 +1», StarLightMedia, «Медіа Група Україна».

Працівники МВС у рамках досудового слідства у минулу п'ятницю вилучили сервери одного з найбільших українських онлайн-кінотеатрів my-hit.ru, розповіло високопоставлене джерело у відділі по боротьбі з кіберзлочинністю МВС: «Ми провели обшуки в двох київських дата-центрах та офісі компанії в одному з регіонів ».

My-hit.ru недоступний з п'ятниці - про це повідомляють його користувачі на форумах і сторінці сервісу в соцмережі «Вконтакте». У вихідні збій у роботі пояснювався вірусною атакою. Але вчора адміністратор ресурсу Катерина Новікова підтвердила інформацію про обшуки.

На my-hit.ru були розміщені більше 20 тис. фільмів та іншого контенту, доступного для онлайн-перегляду та скачування через протокол BitTorent. Cервером сайту розміщені в Україні, але більше половини його аудиторії, за даними сервісу cy-pr.com, припадає на Росію (на Україну - близько 10%). Компанія ICM, що захищає інтереси правовласників в інтернеті, називала ресурс п'ятим за популярністю піратським сайтом рунету.

Сайт my-hit.ru був закритий на підставі скарги юркомпанії «Виндекс», що представляє інтереси розробників ПЗ Adobe Systems, Graphisoft, Nav N Go і медіагруп «1 +1», StarLightMedia (SLM), «Медіа Група Україна» (МГУ) і НТКУ. «Ми зверталися до адміністрації ресурсу з проханням видалити контент, що належить нашим клієнтам, - каже директор« Віндекса »Павло Миколюк. - Оскільки це не дало результату, ми звернулися до МВС ».

Джерело: Коммерсанъ-Украина

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.