Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

zakarpattya.net.ua

Вівторок, 23 квітня 2013, 11:43

У Львові пограбували двох студентів

У Львові зловмисники забрали у студентів-першокурсників останні гроші.

Про це повідомила прес-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Спочатку у Залізничний райвідділ міліції 20 квітня звернувся  18-річний студент 1-го курсу одного з вишів міста Львова. Молодик повідомив, що напередодні, 19 квітня, повертаючись додому, на вулиці Любінській у Львові його перестріли двоє невідомих чоловіків. 

Зловмисники нанесли хлопцеві тілесні ушкодження, після чого заволоділи його курткою, в якій знаходилось сім гривень і флеш-карта.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники міліції виявили та впіймали зловмисників. Ними виявились двоє 24-річних жителів міста Львова. 

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зараз триває досудове слідство. 

Крім того, 20 квітня у Залізничний райвідділ міліції звернувся ще один 18-річний хлопець, який повідомив, що у Львові на вулиці Любінській невідомі особи побили його, після чого почали вимагати 50 гривень. 

Як виявилося, злочин скоїли одні і ті ж зловмисники. За вказаний злочин правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 189 Кримінального кодексу України (вимагання).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.