Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

lvivposter.com

Середа, 24 квітня 2013, 15:49

"Львівська політехніка" познайомиться з абітурієнтами онлайн

26 квітня, о 14. 00, Національний Університет «Львівська політехніка» проведе День знайомства з абітурієнтами у формі вебінару.

 

Про це розповів директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації НУ «Львівська політехніка» Олександр Захар’яш.

НУ «Львівська політехніка» втілює у життя такий проект вперше. Наразі триває етап підготовки. Майбутні студенти також мають можливість залишити свої запитання на електронній скринці.

«Вебінар – віртуальна форма спілкування із застосуванням веб-камери. Цей термін часто використовують в інформаційних технологіях. Абітурієнти та їх батьки зможуть запитати щодо умов вступу та напрямків підготовки і почути відповіді від директорів інститутів, кафедр. Це активні дискусії та продуктивний обмін думками. Захід реалізований за сприяння  Львівського обласного інституту підвищення кваліфікації», - зазначив директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації НУ «Львівська політехніка», Олександр Захар’яш.

Для участі у вебінарі необхідно перейти за посиланням: http://connect.loippo.lviv.ua/r83282402/, веб-кімната називається «Львівська політехніка»-2013 on-line. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.