Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

novynar.img.com.ua/

Четвер, 25 квітня 2013, 11:07

Кількості оглядів на Львівській митниці скоротилася в 4 рази - Міндоходів

проведено 2 909 митних оглядів, що становить 9,7% від загальної кількості оформлених митних декларацій (за аналогічний період 2012 р. – 40,6%), тобто кількість митних оглядів зменшилась у 4 рази. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області. 

У першому кварталі 2013 року у Львівській області здійснено митне оформлення 29 874 імпортних та експортних митних декларацій. Середній час їх оформлення порівняно з аналогічним періодом 2012 року скоротився: експортних операцій – з 58 хв. до 52 хв., імпортних – з 1 год. 50 хв. до 1 год. 47 хвилин.

Причинами для огляду були спрацювання системи аналізу ризиків, а також перевірка достовірності декларування, правильності визначення митної вартості та законності надання пільг в оподаткуванні. У низці випадків проведення повних митних оглядів вантажів ініціювалося правоохоронними органами, які мають на це повноваження.

Також у зв’язку з запровадженням електронного декларування та введенням у дію інформаційних терміналів кількість оформлення карток відмов у митному оформленні товарів і транспортних засобів зменшилась порівняно з 2012 роком у 4 рази.

Випадки надання карток відмов становили 1,2% від загальної кількості митних оформлень і були пов’язані з об’єктивними причинами та передбачені Митним кодексом України. Зокрема, у зв’язку з необхідністю коригування митної вартості, або ж відсутністю коштів декларанта на депозитному рахунку митниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.