Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Понеділок, 29 квітня 2013, 12:15

Львівська “Енергія” виборола Кубок України з футзалу

У фінальному матчі кубка України з футзалу ЛТК та “Енергії” переможця виявляли у серії пенальті, в якій львів’яни перемогли 2:3.

Про це повідомляється на офіційному сайті МФК “Енергія”.

“Енергетики” вже втретє поспіль вибороли національний Кубок.

На початку другого тайму «Енергія» відкрила рахунок, але через лічені хвилини ЛТК відігрався.

Надалі небезпеки не бракувало поблизу воріт обох команд. Після удару Макаєва Рось вибив м’яч із порожніх воріт ЛТК.

Біля воріт «Енергії» особливо гаряче стало наприкінці зустрічі. За півтори хвилини до кінця матчу Легчанов не встиг за Свірідовим, який пробивав з трьох метрів по воротах, але удар був не точним.

За 7 секунд до фінальної сирени із середньої дистанції пробивав Рось, якому ніхто не мішав, Кардаш із цим ударом впорався. Основний час зустрічі так і завершився нічиєю 1:1.

У додатковий час голів було більше, ніж в основний. Тож у підсумку рухонок був 3:3.

На серію пенальті в обох командах відбулася заміна воротарів: Лисенко вийшов замість Кардаша, а Савенко замість Пітулі. Влучнішими були «енергетики». У складі львів’ян схибив тільки Якунін (Овсянніков, Рогачов та Легчанов були влучними). В ЛТК не забили Свірідов, Разуванов та Шпигарь (Рось та Бессалов переграли Лисенка).

Відтак, «Енергія» повернеться до Львова із двома Кубками. Як відомо, трофей, який розігрувався упродовж останніх 20 років віддано на зберігання львівському клубу. Також «зелено-білі» упродовж щонайменше одного року будуть володіти і новим Кубком.

Граючий тренер «Енергії» Максим Павленко за кілька годин після перемоги в фіналі Кубка України у своєму блозі привітав уболівальників команди з цим успіхом.

«Вітаю усіх уболівальників «Енергії»! Сьогодні ми здобули Кубок України 2013 року. Це один із найпам’ятніших трофеїв у моїй кар’єрі. У Кубку перемагав і раніше, але ця звитяга особлива через те, що ми на шляху до неї здолали безліч перешкод і показали характер», написав у блозі Павленко.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.