Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vkurse.ua

Понеділок, 29 квітня 2013, 17:15

На Львівщині засудили на 3 роки контрабандиста зброї

Набув чинності вирок Сихівського районного суду Львівської області стосовно 40-річного мешканця Сколівщини, який налагодив канал контрабандного ввозу вогнепальної зброї на територію України.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Служби Безпеки України.

Зловмисник незаконно постачав вогнепальну зброю через систему міжнародних поштових відправлень. Щоб приховати від митного контролю нелегальний товар, чоловік маскував зброю та комплектуючі до неї у корпусах частин комп'ютерної техніки.

Чоловік ввозив зброю з метою подальшого збуту на території Львівської області.

У лютому співробітники СБУ затримали громадянина України «на гарячому» під час отримання ним чергової посилки, у якій були приховані частини та деталі до нарізної вогнепальної зброї.

Під час обшуку квартири затриманого, правоохоронці виявили та вилучили 11 одиниць вогнепальної нарізної зброї, понад тисячу комплектуючих та 100 одиниць набоїв до неї. Налагодити реалізацію зброї правопорушник не встиг.

Вироком суду зловмисника визнано винним у скоєні злочинів, передбачених ч.1 ст.201 (контрабанда) та ч.1 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку один рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.