Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 2 травня 2013, 18:32

Глави українських церков попросили Януковича помилувати Тимошенко

Предстоятель Української православної церкви (Київський патріархат) Філарет, глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук, предстоятель Української автокефальної православної церкви Мефодій, президент Всеукраїнсьокго союзу об’єднань євангельских християн-баптисів В’ячеслав Нестерук, єпископ церкви християн віри євангельської України Михаїл Паночко, архієпископ Римсько-католицької церкви в Україні Петро Мальчук звернулись до Президента України Віктора Януковича з проханням звільнити Юлію Тимошенко від подальшого покарання.

Про це повідомляє прес-служба екс-прем’єра.

Згідно з повідомленням, церква наголошує, що не втручаєтьсяв державні справи, але, разом з тим, закликає до прощення, милосердя та любові до ближнього. Глави церков переконані, що помилування Тимошенко стане проявом цих Божих заповідей.

Як відомо, протягом всього перебування Тимошенко у в’язниці Януковичу було спрямовано більше 100 різних прохань про помилування екс-прем’єра. Зокрема, від Львівської облради, Луцької та Тернопільської міськради, колишніх членів українського уряду, відомих українських дипломатів та багатьох інших.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.