Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Понеділок, 13 травня 2013, 11:18

“Енергія” вирвала нічию в останньому матчі регулярного чемпіонату

Вчора, 12 квітня, МФК “Енергія” зіграв внічию в останньому матчі регулярного чемпіонату проти “Єнакієвця”, відтак пройшов у плей офф з четвертого місця.

У першому таймі Євген Рогачов завдав точний удар з відстані 14 метрів до воріт суперника – 1:0. А через хвилину гості поновили паритет. У цьому їм допомогла Фортуна – після удару Тіагу м’яч зрикошетив від Cкорого у ворота Лисенка.

Надалі за кількістю гольових моментів переважала «Енергієя». Овсянніков двічі отримував м’яч у кількох метрах від воріт Мельника, ніхто із захисників не встигав завадити Денису, але його удари з ходу були неточними – один раз м’яч пролетів вище воріт, в іншому випадку – поцілив у голкіпера.

На 13-й хвилині Пічкуров отримав пас від Павленка, пройшов Мельника, але у рамку воріт із гострого кута не поцілив. З-поміж гравців «Єнакієвця» хорошу нагоду вразити ворота Лисенка мав Хурсов, але він, перебуваючи у вигідній позиції, не дотягнувся до м’яча біля воріт господарів.  На 14-й хвилині після удару Бетіньо Лисенко лише в шпагаті вибив м’яч з-під штанги своїх воріт.

Через хвилину усе той же Бетіньо атакував Лисенка із правого флангу, захисники «Енергії» за бразильцем не встигали, але латиноамериканець проштовхнув м’яч мимо воріт. А на 17-й «Енергія» забила вдруге. Овсянніков із правого флангу прострілив на Рогачова, а той у повітрі м’яч переправив у ворота «Єнакієвця» - 2:1. До перерви рахунок на табло більше не змінювався.

У другому таймі небезпечних моментів було більше. Спершу свої нагоди не реалізували Рогачов та Овсянніков. Євген не поцілив у ворота із 6-ти метрів, а Денис не реалізував вихід віч-на-віч із Мельником. А згодом на 25-й хвилині у воротах Лисенка "розписався" Бетіньо – 2:2. Надалі гра проходила в обопільно-гострих атаках. Але в нападі більше поталанило гостям. На 32-й хвилині Зам’ятін ударом здалеку вперше у матчі вивів «Єнакієвець» уперед – 2:3.

Після цього підопічні Олега Солодовника були змушенні віддати ініціативу господарям. «Зелено-білі» постійно пресингували, замкнули суперника на його половині майданчика. Втім, довгий час особливих дивідендів їм це не приносило. За дві з половиною хвилини до кінця гри Овсянніков вийшов п’ятим польовим гравцем. І лише за 13-ть секунд до кінця матчу галичани таки зрівняли рахунок – Макаєв навісив на Павленка, а той головою пробив у не захищений кут воріт Мельника – 3:3.

Джерело: сайт МФК "Енергія"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.