Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

loda.gov.ua

Вівторок, 14 травня 2013, 15:52

Планування багатонаціональних військових навчань «Репід Трайдент-2013» завершується у Львові

14 травня у Львові розпочалась заключна плануюча конференція з підготовки українсько-американських військових навчань «Репід Трайдент-2013».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Заходи такого рівня відбуваються у рамках програми міжнародного військового співробітництва «Партнерство заради миру». Більшість навчань цієї серії, починаючи із 1994 року проходила на території Яворівського району Львівщини – у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

Підполковник Володимир Скоростецький повідомив, що захід зібрав понад 80 військових делегатів з 15 країн. Окрім представників командування та військових частин 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, які братимуть участь у навчаннях цього літа, до розробки замислу майбутніх маневрів долучилися військовослужбовці з Німеччини, Польщі, Румунії, Молдови, Вірменії, Грузії, Канади, Азербайджану,  Болгарії, Сербії тощо.

Слід відзначити, що цього року перелік країн-учасниць навчань збільшиться. Загалом, у маневрах братимуть участь 19 країн! Це найбільша за останні роки кількість країн-учасниць. Будуть і абсолютно нові дійові особи. Погодження на участь у «Репід Трайдент-2013» надіслали оборонні відомства Турції, Казахстану, Вірменії та Естонії. Передбачається, що загалом участь у «Репід Трайдент – 2013» візьмуть понад 1200 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.