Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

123people.com

Середа, 15 травня 2013, 12:08

Безжалісно переслідувана через зйомки у порно - Die Welt про українську порноактрису

Німецьке видання Die Welt написало статттю про колишню порноактрису з України Анастасію Хаген, яка безуспішно просить політичного притулку в Чехії, бо на Батьківщині їй загрощує тюремне ув’язнення.

Як пише видання, Хаген проживає у Чехії з трьома дітьми. У порнобізнес пішла, аби прогодувати дітей після того, як чоловік через бізнесові справи потрапив до в’язниці.

Анастасія вже давно поза порнобізнесом, однак в інтернеті її фільми досі мають багато фанів. Проте Хаген стверджує, що завжди турбується про те, аби її діти нічого про це не дізнались.

У 2010 році, згідно з новими змінами до українського законодавства, яке передбачило жорсткі заходи щодо розповсюдження порнографії, був виданий наказ про арешт Анастасії Хаген. Побоюючись, що держава може відібрати в неї дітей, Хаген переїхала до Чехії, де попросила політичного притулку.

Однак Чехія не побачила гуманітарних та політичних підстав для наданняя притулку порноактрисі. Однак, попри відмову, вона продовжує боротись за свої права і подала апеляцію.

“Вона більше боїться втратити синів після повернення до України, аніж ймовірних 3-7 років ув’язнення”, - пише видання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.