"Арена Львів" запатентувала власний логотип

пʼятниця, 17 травня 2013 р. о 10:25
"Арена Львів" запатентувала власний логотип
lviv.nashigroshi.org

13 травня Український інститут промислової власності зареєстрував два логотипи львівського стадіону. Власником знаків стало державне підприємство “Арена Львів”.

Логотипи відрізняються тим, що виконані різними мовами: англійською та українською. Справа на логотипі в обидвох варіантах схематично зображено лева. Згідно збібліографічними даними свідоцтв на знаки, логотипи використовуватимуть дуже широко: від маркування сувенірної продукції до ресторанів.

У ДП “Арена Львів” повідомили, що логотип замовляли не вони, а Львівська міська рада. У 2008 році було оголошено відкритий конкурс на емблему “Львів-2012”.

Переможцем стала студентка Наталя Яворська, яка отримала 10 тисяч гривень винагороди від спонсорів, – розказала “Н.Г. Львів” Марія Чубата, заступник директора ЛКП “Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012?. – Логотип стадіону розроблений на основі логотипу “Львів-2012”. Додали слова “Арена” та “Львів”, і забрали “2012”.

Нагадаємо, на початку травня стадіон "Арена Львів" перейшов в управління Міністерства молоді та спорту.

Джерело: "Наші Гроші. Львів"

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024