Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

lviv.nashigroshi.org

П'ятниця, 17 травня 2013, 10:25

"Арена Львів" запатентувала власний логотип

13 травня Український інститут промислової власності зареєстрував два логотипи львівського стадіону. Власником знаків стало державне підприємство “Арена Львів”.

Логотипи відрізняються тим, що виконані різними мовами: англійською та українською. Справа на логотипі в обидвох варіантах схематично зображено лева. Згідно збібліографічними даними свідоцтв на знаки, логотипи використовуватимуть дуже широко: від маркування сувенірної продукції до ресторанів.

У ДП “Арена Львів” повідомили, що логотип замовляли не вони, а Львівська міська рада. У 2008 році було оголошено відкритий конкурс на емблему “Львів-2012”. 

Переможцем стала студентка Наталя Яворська, яка отримала 10 тисяч гривень винагороди від спонсорів, – розказала “Н.Г. Львів” Марія Чубата, заступник директора ЛКП “Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012?. – Логотип стадіону розроблений на основі логотипу “Львів-2012”. Додали слова “Арена” та “Львів”, і забрали “2012”.

Нагадаємо, на початку травня стадіон "Арена Львів" перейшов в управління Міністерства молоді та спорту.

Джерело: "Наші Гроші. Львів"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.