Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

photo-lviv.in.ua

П'ятниця, 17 травня 2013, 18:26

Василь Павлюк закликав створити конкуренцію "Вернісажу"

Сьогодні на засіднанні виконкому ЛМР, під час розгляду питання про благоустрій вулиці Лесі Українки, Василь Павлюк закликав начальника управління охорони історичного середовища налагодити продаж картин на вул. Лесі Українки, аби туристи не зациклювалися на “Вернісажі”.

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Секретар міськради Василь Павлюк зазначив, що встановлення лавок на вулиці Лесі Українки не буде ефективною дією - потрібно налагодити торгівлю, що сидячі місця користувалися попитом.

“Давайте опрацюємо, щоб ця вулиця була творча і художня. Я маю на увазі, щоб там не ширпортеб був китайський, а, можливо, поговорити зі спілкою художників, ще кимось, щоб все-таки вона почала оживати. Ми у Львові зациклились на тому одному “Вернісажі”, на тому Шанхаї, бо я інакше його назвати не можу”, - заявив Василь Павлюк.

Василь Косів не погодився з секретарем ЛМР. Косів навів як приклад вулицю Краківську. Там лавки користуються популярністю і без торгівлі.

В результаті дискусію, розгляд питання про влаштування елементів благоустрою на вул. Лесі Українки перенесли на наступні засідання виконвчого комітету.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.