Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

glavred.info

Субота, 18 травня 2013, 16:13

Батьківщина, УДАР і Свобода координуватимуть свої дії на президентських виборах

Лідери опозиційних фракцій Арсеній Яценюк ("Батьківщина"), Віталій Кличко ("УДАР"), Олег Тягнибок ("Свобода") на мітингу в суботу в Києві підписали декларацію про координацію дій на президентських виборах.

"Три опозиційні сили узгоджуватимуть свої дії на всіх етапах кампанії з обрання нового глави держави. За збереження чинного порядку обрання президента кожна з трьох політичних сил підтримає того кандидата від тих сил, який вийде у другий тур", - ідеться в декларації.

При цьому наголошується, що в разі, якщо "режим Януковича продавить проведення президентських виборів в один тур, "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" визначать єдиного кандидата вже в першому турі.

"Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" беруть на себе зобов'язання єдиною командою перемогти антиукраїнський кримінально-мафіозний режим так званої "сім'ї" Януковича на дострокових або чергових виборах глави держави", - наголошується в декларації.

"УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" постійно координуватимуть стратегію і тактику передвиборчої кампанії, вноситимуть до них оперативні технологічні корективи відповідно до мінливої політичної ситуації", - також ідеться в декларації.

Крім того, опозиційні сили даватимуть спільну оцінку й жорстко протидіятимуть тим кандидатам у президенти, які, "прикриваючись опозиційністю, братимуть участь у виборах з метою розпорошити на догоду Януковичу голоси опозиційно налаштованих виборців".

"Разом борючись із режимом за політичні, економічні та соціальні права громадян, "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" спільно діятимуть у парламенті та поза ним", - запевняють в опозиції.

Нагадаємо, сьогодні у Києві відбулася акція опозиції "Вставай, Україно!"

Джерело: Інтерфакс

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.