Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Ліві (КПУ, СПУ ін.)

styknews.info

Понеділок, 20 травня 2013, 09:59

Комуністи обіцяють в Європейському суді добитися рішення про припинення практики заборони масових акцій у Львові 9 травня

Львівський обласний комітет КПУ має намір в Європейському суді добиватися припинення практики заборони масових акцій у Львові 9 травня, якщо такого рішення не вдасться добитися в українських судах.

Про це Варіанти повідомив член ЛОК КПУ Олександр Калинюк.

Наразі ж комуністи в апеляційному суді оскаржили рішення Галицького суду від 8 травня про заборону проведення масових акцій у Львові.

Комуністи вважають, що це рішення було ухвалено з грубими порушеннями.  

Нагадаємо, 8 травня Львівська міськрада звернулася до суду із заявою про заборону масових акцій у Львові 9 травня. 

Після цього Львівського окружний адміністративний суд призупинив дію двох ухвал Львівської міськради щодо 9 травня. «Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова»  та «Про оголошення 8 травня у м.Львові Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв тоталітарних режимів та жертв Другої світової війни» до розгляду справи по суті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.