Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

mydim.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 10:55

Завтра у Львові канадський та львівський "Черемоші" проведуть танцювальну битву

Ансамбль українського танцю «Черемош» з міста Едмонтон, Канада, гастролюватиме з концертами по Україні. Виступи знаменитого в Північній Америці колективу відбудуться в Києві 18-19 травня, у Львові 21 травня, в Івано-Франківську 22 травня та в Чернівцях 24 травня.

 

Саме у Львові відбудеться унікальний виступ двох «Черемошів» у форматі «батл». Оригінальну танцювальну постанову львів’яни матимуть змогу спостерігати в Палаці ім. Гната Хоткевича 21 травня о 18.30 годині. Вхід на подію безкоштовний.

Довідка:

Ансамбль українського танцю «Черемош», м. Едмонтон, Канада, був заснований у 1969 році, як організація, яка розвивала й пропагувала культуру українського танцю для широких кіл Канади. Завдяки міцній дисципліні, цілеспрямованості й відданості українському танцю, «Черемош» досягнув феноменального успіху, як перший напівпрофесійний колектив українського танцю поза межами України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.