Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

studprofkom.kpi.ua

Понеділок, 20 травня 2013, 11:52

У Львові через гідравлічні випробовування до середини червня будуть незручності з гарячою водою

З 13 травня ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, тож незручності через відсутність гарячої води триватимуть до середини червня. 

 

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Свята минули і місто повернулося до нормального життя. Останнім часом багато львів’ян відчули проблеми з гарячою водою. Ми в місті проводимо гідравлічні випробування для того, щоб виявити найслабші місця в мережах і їх відремонтувати до кінця літа, щоб увійти в новий опалювальний сезон з нормальною, функціонуючою системою. Тому до середини червня будуть певні незручності в тих чи інших районах міста. По-іншому зробити ремонтні роботи неможливо, тому вибачайте, але мусимо перетерпіти», - повідомив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, гідравлічні випробування проводять з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.