Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

gamma-gallery.com

Понеділок, 20 травня 2013, 13:11

У Львові представлять кілька сотень етнічних ляльок

22 травня 2013 о 16:00 у Львівському Палаці мистецтв відбудеться відкриття арт-проекту "ETHNO’лялька" від фестивалю «Ляльковий світ».

Про це Варіанти повідомили організатори заходу.

Третій рік поспіль 10 днів, до 2 червня триватиме арт-проект "ETHNO’лялька" від фестивалю «Ляльковий світ».

Фестиваль «Ляльковий світ» уже став традиційним для Львова, його очікують майстри, поціновувачі авторської ляльки, львів’яни та гості міста. Організатори щороку розширюють географічні межі, залучають нових перспективних авторів та популяризують розмаїття технік та категорій виконання авторської ляльки, поширюють культуру лялькової творчості.

Цьогоріч "ETHNO’лялька" у залах палацу мистецтв збере кілька сотень сучасних етнічних ляльок від майстрів з різних куточнів України. Це традиційна українська мотанка, текстильні, сучасні ляльки у авторських інтерпретаціях на етнічну тему різних народів світу.

На вихідних (1-2 червня) у Палаці мистецтв вже традиційно відбудуться майстер-класи, цього разу по валянню ( за попереднім записом).

Цьогорічний фестиваль розширив свої тематичні рамки, очікуємо на експозиції героїв народних казок різних народів світу, зокрема італійськіх, британських, арабських, звичайно ж, російських та українських.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.