Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

transkarpatia.net

Вівторок, 21 травня 2013, 11:00

Журналісти "Народного контролю" закликають поставити владі оцінку

19 травня у Львові розпочалася акція «Дай владі оцінку!», яку ініціювали громадські організації та програма журналістських розслідувань «Народний контроль» телеканалу ZIK.

 

Мета цієї громадської ініціативи – провести справді народне оцінювання ефективності діяльності Львівської міської влади.

У наметах «Народного контролю» по всьому місту десятки громадських активістів пропонують львів’янам заповнити невеличку анкету.

Львів’яни можуть самостійно оцінити шість головних напрямків, на які місцева влада звертала найбільше уваги: транспортна реформа, ремонт доріг, ефект від проведення Євро-2012, обмеження продажу алкоголю, двоставковий тариф, діяльність міських комунальних підприємств.

Уже за перший день такого опитування активісти зібрали понад тисячу заповнених анкет.

Підсумки акції після ретельного аналізу оголосять в ефірі однієї з найближчих програм «Народного контролю», а ще передадуть Андрієві Садовому і депутатському корпусу Львівської міської ради. Ініціатори анкетування сподіваються на відповідну дію від мерії – публічний звіт міського голови та депутатів перед громадою з урахуванням результатів опитування.

Анкетування триватиме впродовж цього тижня – до 26 травня. Бланк анкети також можна завантажити тут, заповнити його і надіслати на електронну адресу «Народного контролю»: narodkontrolue@gmail.com

 На правах реклами

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.