Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

telekritika.ua

Середа, 22 травня 2013, 12:47

У Львові пройде фестиваль аматорського короткометражного кіно

У «Львівській політехніці» триває подія, що збирає студентські таланти – фестиваль «Весна політехніки 2013». В рамках заходу завтра, 23 травня, розпочнуться покази короткометражних студентських відео «Кінопіксель».

 

Про це Варіантам повідомили організатори заходу.

Детальніше розповів Голова культурно-масового відділу Колегії та профкому студентів «Львівської політехніки» Сергій Зварич: «Це вже третій щорічний фестиваль. Його ідея виникла в рамках фестивалю «Весна політехніки». Ми помітили, що в кожному концерті учасники представляють цікаві і вартісні відеороботи, тож виокремили їх в окремий кінофестиваль. Взагалі, дуже тішить, що студенти, як гуманітарних, так і технічних спеціальностей, маючи якусь мінімальну фото-відео техніку, прагнуть творити».

На кінопоказі буде представлено 25 відеоробіт з України, з них 15 – студентів «Львівської політехніки». Всього оберуть 5 найкращих короткометражок. Цього року подія вже набула розголосу на міжнародному рівні, адже є кіноробота з Мінську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.