Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

fakty.ictv.ua

Четвер, 23 травня 2013, 10:45

Маленьких львів’янок запрошують на кастинг конкурсу «Міні-міс ПІВДЕННОГО – 2013»

Кастинг щорічного дитячого конкурсу «Міні-міс ПІВДЕННОГО – 2013» відбудеться у п’ятницю, 24 травня, у приміщенні спорткомплексу «Грація».

 

Про це повідомляє прес-служба ТВК "Південний".

Сам конкурс та визначення переможців відбудеться 2 червня на центральній площі «Південного» і буде приурочений міжнародному Дню захисту дітей.

До участі у кастингу запрошуються дівчатка, віком від 6 до 10 років. За словами голови журі конкурсу Ганни Лащук, участь у конкурсі не передбачає жодних фінансових внесків, а головними критеріями відбору учасниць стануть їхні таланти, артистизм та вміння якнайкраще представити себе аудиторії. «Кожна дівчинка є особливою і красивою, тому ми не ставимо перед собою завдання оцінювати дитячу красу. Натомість ми хочемо допомогти у самореалізації обдарованим дітям», - наголошує Ганна Лащук.

Окрім подарунків, переможниць конкурсу у двох вікових категоріях (6-7 років та 8-10 років) чекає також і своєрідна модельна кар’єра: безкоштовна фотосесія та участь у зйомках рекламного ролика. Учасниць конкурсу чекають грамоти та заохочувальні подарунки.

Відбір учасниць конкурсу «Міні-міс ПІВДЕННОГО – 2013» розпочнеться у спорткомплексі «Грація» у п’ятницю о 12 годині і триватиме упродовж дня. Усіх зацікавлених просять телефонувати за детальною інформацією за номером 295-52-06.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.