Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

kyiv.comments.ua

Четвер, 23 травня 2013, 14:43

На Львівщині молодик намагався викрасти службову автівку

Охоронець одного із підприємств Червонограда спокусився на службове авто, за що в майбутньому має всі шанси постати перед правосуддям.

 

Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Того дня в дружньому колі товаришів по роботі чоловік відсвяткував свій 25-ий день народження. Чи то оковита затьмарила розум, чи жага гострих відчуттів, проте хлопця, як кажуть у народі, потягнуло на подвиги.

У вечірній час, коли стомлені роботою співробітники порозходились по домівках, захмелілий іменинник сів за кермо авто марки «Фіат - Добло», яке є власністю підприємства, однак далеко на ньому не заїхав.

Не впоравшись із керуванням, горе-водій наїхав на цегляну стіну контрольно-пропускного пункту установи, після чого злякався та втік з місця події. Кількахвилинне невдале катання на машині спричинило шкоди підприємству на суму 60 тисяч гривень. На даний час відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.