Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Нерухомість

p-p.com.ua

Четвер, 23 травня 2013, 15:16

Квартири на Львівщині - одні з найдорожчих по Україні

Найдешевше квартири в Україні продаються у Кіровоградській, Луганській та Сумській областях. А найдорожче в Київській, Одеській та Львівській.

 

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції з продажу квартир по всій Україні.

Щоправда, якщо порівняти вартість квартир і середню зарплату в регіоні, то швидше за все накопичити на однокімнатну квартиру можна в Луганській (55 зарплат), Кіровоградській (64 зарплати) і Запорізькій (65 зарплат) областях. А в цілому по Україні малосімейка площею 35 м. кв. вартує 94 середньостатистичні зарплати.

Для прикладу, в середньому по країнах Західної Європи квадратний метр житла дорівнює середній зарплаті. В Україні ж цей показник вищий майже в три рази. Таким чином, українцям, щоб накопичити на житло, потрібно працювати втричі більше, ніж жителям західноєвропейських країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.