Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

rozdil-life.at.ua

Четвер, 23 травня 2013, 16:34

До 60-річчя міста у Новому Роздолі проведуть фестиваль «Роздільські каштани»

На цих вихідних у Новому Роздолі відзначатимуть 60-річчя з Дня заснування міста-хіміків. У  програмі передбачена ціла низка спортивних, мистецьких, культурних заходів та основною родзинкою святкування ювілею одного з наймолодших міст Львівщини, стане проведення вокально-хореографічного фестивалю „Роздільські каштани”, який має стати щорічним.

 

Про це Варіанти повідомив депутат Новороздільської міської ради Анатолій Шалаєв.

Цього року фестиваль відбудеться в рамках проекту місцевого економічного розвитку міст України (МЕРМ), за сприяння Федерації канадських муніципалітетів та фінансової підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку.

Участь в урочистостях візьмуть гості з міст-побратимів Нового Роздолу – Пасевальк (Німеччина) та Поліце (Польша), народні депутати України – Лідія Котеляк, Степан Кубів, Ярослав Гінка, Ярослав Дубневич (уточнюється).

Гостей та мешканців міста розважатимуть виступи місцевих творчих колективів та чисельні  запрошені колективи. Хедлайнером святкування  стане виступ на головному майдані міста гурту „Мандри”(м. Київ). Традиційно, на завершення свята, нічне небо Нового Роздолу прикрасить святковий салют.

Міська рада та виконавчий комітет запрошують всіх бажаючих добре відпочити та розважитись на відзначення ювілею Нового Роздолу. Детальна програма заходів до 60-ти річчя від Дня народження міста Новий Розділ (в додатку).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.