Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

loda.gov.ua

Четвер, 23 травня 2013, 16:56

У Львові вшанували пам'ять Євгена Коновальця

Сьогодні, 23 травня 2013 року, в день 75-ї річниці від дня загибелі командира корпусу Січових Стрільців, Коменданта Української Військової організації, Голови проводу ОУН полковника Євгена Коновальця розпочалися заходи з нагоди Свята Героїв.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Представники обласної державної адміністрації, громадськості поклали квіти до пам’ятної таблиці Є.Коновальця у м.Львові.

Також, до пам’ятника Є.Коновальцю на території відділу Львівського історичного музею «Історико-меморіальний музей полковника Є.Коновальця» в с.Зашків Жовківського району було покладено квіти від обласної та районної влади, відбулася панахида та проведено віче.

Зазначимо також, що від Львівської облдержадміністрації участь у заходах взяв начальник управління організації масових заходів та комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ігор Стецура.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.