Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

yougef.ru

П'ятниця, 24 травня 2013, 12:44

В неділю розпочнеться фестиваль єдиноборств “Золотий Лев” у Львові

В неділю, 26 травня, відбудеться перший захід у рамках фестивалю єдиноноборств “Золотий Лев”. Відкриє фестиваль змагання з кікбоксингу “Тайфун на татамі” у Сихівській гімназії.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ЛМАК.

Офіційне відкриття змагання з кік боксингу “Тайфун на татамі” відбудеться о 13.00 у спортивному залі Сихівської гамназії, що на вуліці Гната Хоткевича 48.

Крім цього, у рамках фестивалю у червні відбудеться кубок “Золотого Лева” з футболу та організують дитячий табір “Патріот”. В Липні пройде кубок “Золотого Лева” з боксу серед жінок, а у вересні відбудеться закриття фестивалю.

З початком нового навчального року, Львівська молодіжна асоціація кік боксингу презентаує фільм “Вибери життя” у семи школах Львова (№62, 93, 87, 57, 19, 8 та Сихівська гімназія). Організатори сподіваються, що освітяни поширять цей фільм і серед інших шкіл.

Усі заходи фестивалю відбуватимуться під гаслом: “Єдиноборства проти дитячої злочинності та наркоманії”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.