Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

П'ятниця, 24 травня 2013, 18:22

Спорткомплекс «Грація» на «Південному» прийматиме потужні змагання з кіокушинкай карате

25-26 травня у Львові проходитиме  Відкритий Чемпіонат міста з кіокушинкай карате серед дітей та молоді. Учасниками змагань стануть близько 430 спортсменів 1997-2005 років народження. Змагання проходитимуть у спортивному комплексі «Грація» (ТВК «Південний» вул. Щирецька, 36) з 10 до 18 години.

Офіційне відкриття змагань відбудеться у суботу, 25 травня, о 13 годині.

За словами головного судді змагань, заслуженого тренера України з кіокушинкай карате Сергія Мутіна, у перший день змагатимуться діти, для багатьох з котрих змагання такого рівня є дебютними. У другий день змагань змагатимуться старші і досвідченіші спортсмени.

Окрім вихованців львівського спортивного клубу «Канку», в Кубку братимуть участь команди з кіокушинкай карате із Львівської, Хмельницької, Волинської областей України.

«Для нашого спорткомплексу велика честь приймати такі потужні змагання з карате, адже заклад будувався для того, щоб підвищити якість проведення подібних змагань у Львові. Також приємною новиною для львів’ян є те, що вже з вересня спортивний клуб «Канку» тренуватиме дітей та молодь у стінах саме нашого спорткомплексу», - розповідає директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук.

Організатор змагань - СК «Канку».

Вхід для усіх відвідувачів вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.