Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

orphancenter.org.ua

Вівторок, 28 травня 2013, 10:51

У Львові пройде X театральний фестиваль "Казка у гаю"

1-2 червня 2013 року у Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай” відбудеться  Х  театральний фестиваль дитячих та юнацьких  колективів «Казка у гаю», присвячений Дню захисту дітей.

 

Про це розповів начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Володимир Лис, передає прес-служба Львівської ОДА.

Головною ідеєю фестивалю є підтримка і створення умов для розвитку дитячо-юнацьких колективів театрального жанру, надання можливості реалізувати творчий потенціал, обмінятися   досвідом та репертуаром, потрапити у казкову атмосферу.

На галявинах музею оживуть казки у виконанні учасників фестивалю – дитячих та юнацьких театральних колективів з різних міст та областей України. Окрім театральних колективів  у фестивалі беруть участь також вокально – хореографічні колективи.

Також  впродовж  фестивалю діятимуть розважальні галявини. А саме:
-     «Галявина розваг»  – розваги та забави із Казковою панною,  Квітковою панною та веселим Гайовичком.
-    «Галявина казкарів» – байки  та легенди від казкарів, розповідь про казки, колискові в українських традиціях плекання дитини.
-    «Галявина  маленьких майстрів» – народні майстри проводитимуть для дітей та учасників-колективів майстер-класи з різних ремесел: ткацтва,  гончарства,  розмальовування печі, виготовлення ляльки-мотанки з сіна, тканини, салфеток.

Фестиваль організований ГО “Обереги” за підтримки служби у справах дітей обласної державної адміністрації, управління культури Львівської міської ради та  Музею народної архітектури та побуту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.