Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

0412.ua

Середа, 29 травня 2013, 18:07

Міндоходів у Львівській області створило нові підрозділи

ГУ Міндоходів у Львовіській області створило три нові підрозділи та призначило їхніх керівників.

Про це повідомлив на прес-конференції в.о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Віталій Пекарчук.

У ГУ Міндоходів у Львівській області відтепер входять такі підрозділи: слідче управління фінансових розслідувань(в.о. начальника Ігор Пришляк), оперативне управління (в.о. начальника Микола Пєтухов) та управління внутрішньої безпеки (під головуванням Андрія Магдяка).

У слідчому управлінні працюватиме 56 осіб, в оперативному управлінні - 101 особа, в управлінні внутрішньої безпеки – 23 осіб.

Окрім того Пекарчук заявив, що сподівається на побзбалення приставки “в.о.” і стане начальнок ГУ Міндоходів у Львівській області.

Також  Віталій Пекарчук заявив, що на посаду начальника Міндоходів передбачено п’ятьох застпників. Наразі останні ще не призначені. Пекарчук подав на затвердження список кандитатів, які вже працювали на таких посадах.

Нагадаємо, З цього року запроваджено новий  сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», який дає змогу громадянам та підприємцям заповнювати декларацію в електронному вигляді. А з 24 квітня 2013 року на виконання постанови Кабміну від 20 березня 2013 року № 229 «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів» у Єдиному державному реєстрі зареєстровано Головне управління Міністерства доходів і зборів України у Львівській області. Таким чином, Державної Податкової Служби уже не існує.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.