Львівська міськрада затвердила інвестора для будівництва спортивної арени під Євробаскет

Четвер, 30 травня 2013, 15:23

Сьогодні на сесії Львівської міськради 68 депутатів проголосували за ухвалу, котрою затверджено інвестора для будівництва унверсальної спортивної арени на вул. Кульпарківській 226-г.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

ТзОВ "Юнайтед баскетбол інвестментс" надаватиме місту безкоштовно 6 разів на рік можливість користування поліфункціональною спортивною ареною.

Окрім цього, депутати виділили для ЛКП "Спортресурс" 1,87 га на пр. Червоної Калини в постійне користування для будівництва спорткомплексу – тренувальних полів для тренувальної бази до Євробаскет-2015.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради обрали ділянку для будівництва арени до чемпіонату Євробаскет-2015 на вул. Кульпарківській,226г - Ряшівській (проектованій).

Попередньо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015», тобто на території Снопківського парку, що викликало чималий скандал. Незаконність такої ухвали визнала й прокуратура Львова.

Як повідомлялося, будівництво Арени Євробаскет у Львові фінансує Коломойський.

Мітки: євробаскет, спортивна арена