Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

sxe.km.ua

П'ятниця, 31 травня 2013, 09:46

Театралізована акція проти куріння відбудеться у Львові

Сьогодні, у Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням, о 12:00 на проспекті Свободи відбудеться театралізована акція проти поширення куріння серед молоді.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Акцію проведуть працівники відділу  соціальної роботи Сихівського  району Львівського міського  центру соціальних служб для  сім'ї, дітей та молоді спільно із вихованцями театрального  гуртка «Шпаки» Центру дитячої  та юнацької творчості МЖК-1.

Метою заходу є запобігання  поширенню куріння серед молоді, інформування про його наслідки та заклик до здорового способу життя. Під час акції вихованці Центру творчості покажуть львів'янам театральні пантоміми, які демонструють шкідливий вплив тютюнопаління на організм курця та розвінчують міф про так звану «моду на куріння» серед підлітків та молоді.

«Куріння – шкідлива звичка, яка незважаючи на всі вжиті заходи соціальних служб, існує у побуті людей і продовжує поширюватись. Ускладнює вирішення цієї проблеми невідповідність стандартного відношення до паління в суспільстві та його дійсного значення у руйнуванні здоров'я людей. Ми продовжуємо стукати до свідомості львів'ян, та  наочно показуємо, що легких цигарок і безпечного рівня куріння не існує», - розповів Максим Годяк, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.