Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Субота, 1 червня 2013, 09:32

Шемчук схвалив Програму розвитку сільських територій Львівщини на 2013-2015 рр.

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук підписав розпорядження про Програму розвитку сільських територій Львівщини на 2013-2015 рр., яким затвердив прогнозований розподіл державних та обласних коштів на вирішення проблем розвитку цих територій.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА від 29 травня.  

Програмою передбачені заходи по розвитку транспортного сполучення та зв'язку, удосконалення інженерної інфраструктури, розвитку житлового будівництва та комунального господарства, освіти, медичного обслуговування, культурно-дозвільної діяльності в сільській місцевості, збереження і розвиток традиційної культури регіонів, заходи з розвитку аграрного ринку.

Серед іншого програмою передбачено протягом 2013-2015 років виділити 532 млн. грн. на будівництво та ремонт доріг в сільській місцевості, а також за рахунок коштів державного бюджету витратити понад 42 млн. грн.. на вирішення проблем централізваного водопостачання у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.