Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

galychyna.info

П'ятниця, 7 червня 2013, 11:27

Сьогодні у стартують дні Львова у Грузії

Культурна столиця України представить себе у Тбілісі. Таким чином, львів’яни хочуть запросити мешканців грузинської столиці приїхати у їхнє місто. Відтак, 7-8 червня у столиці Грузії відбуватимуться Дні Львова.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

В рамках цього заходу протягом тижня усім мешканцям та гостям Тбілісі роздаватимуть міні-запрошення у Львів – листівки «Welcome to Lviv», в найбільш привабливому парку Тбілісі виступить найкращий вуличний театр України – Львівський духовний театр «Воскресіння» з виставою, а також мешканцям Тбілісі запрезентують фотовиставку львівських фотографів «Місто у місті».

Львів – найпопулярніше місто серед туристів в Україні. Про туристичну привабливість міста, основні бренди міста, його історію розповість під час зустрічі з туристичними компаніями, авіакомпаніями та рестораторами Грузії заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Окрім того, на зустрічі відбудеться презентація Львівського туристичного альянсу Львова та ресторанного бізнесу міста.

Також запланована відкрита лекція в Кавказькому університеті Тбілісі на тему: «Львів культурна столиця України».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.