Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

agrowiki.nubip.edu.ua

П'ятниця, 7 червня 2013, 15:25

Компанію-власника "Моршинської" та "Трускавецької" обшукала податкова міліція

Сьогодні в офіс компанії ІDS Group увірвалися близько 15 невідомих, що назвалися співробітниками податкової міліції і почали проводити обшук.

 Про це повідомив адвокат компанії ІDS Group Євген Солодко.

 "Близько 10 годин в офіс компанії увірвалися близько 15 чоловік, заявивши, що вони працівники податкової міліції, і пред'явили постанову про виробництві обшуку. Керує ними капітан податкової міліції Калядинський Валерій Вікторович. Він пред'явив постанову Солом'янського суду про виробництві обшуку. Обшук доручено капітану податкової міліції Пилипченко Олегу Олександровичу. На питання про те, а що тоді тут робить Колядинский, він пояснив, що у нього зараз повноважень ніяких немає, підтвердити про те, що він має відношення до цій групі він не може і що йому все одно, ми будемо скаржитися, чи не будемо ми скаржитися - обшук він буде виробляти. І в даний момент (13:25) проводиться обшук. Причому формулювання взагалі абсолютно фантасмагоричні", - сказав Солодко.

За його словами, в його розпорядженні є копія цієї постанови Солом'янського суду про виробництві обшуку.
Також Солодко повідомив, що співробітники компанії викликали наряд міліції, які приїхали і Солодко вже були написані пояснення, копія якого також є у його розпорядженні.

"Ми повідомили також до служби внутрішньої безпеки, вже заведена інформаційна картка з приводу мого звернення (№СО5618). Як повідомив оператор, ця інформація передана для реагування, а максимальний термін розгляду цієї інформації - 15 днів", - зазначив він.

Адвокат компанії ІDS Group також повідомив, що, за словами співробітників податкової міліції, "вони шукають акції нерезидентних компаній, ... оптичні електронні носії з перекрученими даними бухгалтерської звітності компанії... і ще печатки і штампи зарубіжний компаній".

Компанія ІDS Group офіційно володіє такими торговими брендами як "Моршинська", "Трускавецька", та "Боржомі".

Нагадаємо, раніше власники ІDS Group планували продати компанію структурам «Альфа-Груп», котра виграла тендер на купівлю активів.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.