Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

zakupivli.kiev.ua

П'ятниця, 7 червня 2013, 15:44

На Львівщині у будівництві автодоріг використовуватимуть державно-приватне партнерство

На Львівщині активно запроваджують модель державно-приватного партнерства для будівництва доріг. 

Про це повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук на нараді у місті Києві, яку провели Прем’єр-міністр України Микола Азаров та Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул з главами обласних державних адміністрацій, міністерства інфраструктури, керівництвом Укравтодору та інших центральних органів виконавчої влади.

Сьогодні можна говорити про те, що ми розпочинаємо якісно новий етап реалізації програми будівництва доріг на Львівщині, застосовуючи розвиток державно-приватного партнерства та залучення інвестицій», – зазначив Шемчук.

Окремо також зазначимо, що Керівництву Кабінету Міністрів України було запропоновано розпочати у Львівській області експеримент щодо утримання дороги Київ-Львів-Чоп на засадах державно-приватного партнерства та будівництва дороги Краківець-Львів-Броди на концесійній основі.

Нагадаємо, 145 мільйони гривень, витрачених на роботи з будівництва доріг до Євро-2012, досі не повернули Львову з державного бюджету.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.