Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

sport.obozrevatel.com

П'ятниця, 7 червня 2013, 17:24

У Львові покажуть фільм про Євро-2012

У суботу, 8 червня, до річниці Євро-2012 львів’янам презентуватимуть фільм про проведення у місті Чемпіонату Європи з футболу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Однією з вимог УЄФА до Львова було надання відеоконтенту для великого екрану на фан-зоні. Відтак, за 5 днів до початку «ЄВРО-2012» стартували і протягом 35 днів загалом тривали зйомки різних роликів. На основі відзнятого контенту приймаюче місто Львів вирішило зробити фільм, який розповідає про проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.  

«Ідея фільму належить Остапу Процику, керівнику медіа-центру «Львів-2012». Фільм побудований такий чином, що це здебільшого інтерв’ю на різні теми залучених до організації осіб, які розповідають, як це відбувалося. До їхніх слів ми підбирали відповідний відеоматеріал», - розповідає Соломія Короненко, керівник маркетингового проекту «ЄВРО-2012 у Львові».

Протягом року після ЄВРО у Львові знімали інтерв’ю з людьми, які з позиції своєї компетенції розповіли про проведення Чемпіонату у місті. Основна ідея фільму полягала у тому, аби детально розповісти про організаційні моменти «ЄВРО-2012» у Львові, а також передати потужну емоційну складову.

Прем’єрний показ відбудеться завтра о 20:00 год на ТРК «Львів». Повтор фільму покажуть у неділю, 9 червня, о 19:00 год.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.