Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

uainfo.org

П'ятниця, 7 червня 2013, 18:09

Луценко має намір повернутися в політику

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що готовий повернутися до активної політичної діяльності.

 

«Я повністю готовий до участі в українській політиці. Моє здоров'я не таке гарне, як хотіла б моя сім'я та друзі, проте не таке вже погане, як хочуть мої вороги », - заявив Луценко.

Політик повідомив подробиці свого лікування в Польщі. «У Центральному клінічному госпіталі Варшави я пройшов обстеження та ще одну невелику операцію, ще дві серйозні дії заплановані пізніше, коли під'їдуть фахівці. На жаль, зараз їх немає на території Польщі, але я повністю готовий до повноцінної участі в українській політиці», - заявив Луценко.

Луценко відзначив, що йому доведеться ще декілька разів виїхати за кордон «для невеликих медичних процедур». «Але я повною мірою є учасником політичного процесу і вже тиждень, як займаюся цим буквально з ранку до ночі», - додав політик.

Раніше, Державна пенітенціарна служба дозволила колишньому міністру внутрішніх справ Юрію Луценку виїзд до Польщі для лікування.

Нагадаємо у квітні Президент України помилував Юрія Луценка.

Згодом політик Тарас Стецьків відзначав, що Луценко створить позапарламентський рух, аби підтримати опозицію.

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.