Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

noddeat.livejournal.com

Понеділок, 10 червня 2013, 15:30

До кінця року у Львові курсуватиме низькопідлоговий трамвай, - Садовий

Перший низькопідлоговий трамвай, який виготовляють у Львові знаходиться на фінальній стадії завершення. Планується, що ще цього року трамвай курсуватиме на одному з маршрутів.

 

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Трамвай на фінальній стадії. Думаю, що до кінця цього місяця ми вже побачимо його. Наступний етап – це ліцензуванні і випробування. Плануємо, що цього року він вже мав би вийти на один з львівських маршрутів. Враховуючи, що він низькопідлоговий, а в нас найбільш готовим для низькопідлогового трамваю буде маршрут №2. Цей маршрут буде відремонтований повністю, тому трамвай, швидше за все, буде їздити по цьому маршруту. Але важливо, щоб пройшла сертифікація, щоб були оформлені усі документи. Бо це безпека людей. Це перший в Україні низькопідлоговий трамвай, таких ще в Україні не випускали ніколи», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» на замовлення Львівської міської ради завершує складання першого в Україні низькопідлогового трамваю «Електрон», призначеного для колії шириною 1000 мм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.