Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

facebook.com/hromadsketv

Вівторок, 11 червня 2013, 11:41

Сьогодні в Україні розпочинає мовлення громадське інтернет-телебачення

У вівторок в Києві відбудеться презентація проекту громадського інтернет-телебачення "Громадське. ТВ".

 

Про це повідомив один із авторів проекту Мустафа Найем.

"До складу громадської ради входить 8 осіб. Серед них Найем, Дмитро Гнап, Роман Скрипін, Сергій Андрушко, Юлія Банкова та інші журналісти", - розповів він.

"Ми вирішили, що не будемо вести жодних фінансових стосунків ні з ким до презентації проекту. Тобто до того, як ми розповімо, про що йде мова, і який продукт збираємося виробляти", - уточнив Найем."З вересня плануємо розпочати постійне мовлення. До вересня ми будемо плануватися, будемо збирати гроші та формувати контент. І можливо, я так думаю, тестове буде мовлення, яке почнеться у середині літа", - зазначив журналіст.

"Є дуже багато пропозицій. В тому числі, і від різних організацій, і від фізичних осіб. Ми відкриті до співробітництва. І якраз на це піде літо: на формування фонду для фінансування проекту", - повідомив він.

"Були і від політиків пропозиції. Але у будь-якому разі щоб не було усі пропозиції будуть прозорими і усі фінансові стосунки будуть прозорими. Як і звітність, яка буде оприлюднюватися щорічно на сайті проекту", - підсумував журналіст.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.