Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

rivne1.tv

Вівторок, 11 червня 2013, 12:44

На Львівщині за 5 місяців Міндоходів видало платникам понад 6,6 тис. безкоштовних цифрових підписів

У Львівській області діє 5 відділів Акредитованого центру сертифікації ключів Міндоходів, які надають послуги з видачі електронних підписів на безоплатній основі, – у Львові, Дрогобичі, Самборі, Червонограді та Бродах. За час своєї діяльності вони обслужили понад 8 тис. клієнтів, в т. ч. 5,1 тис. фізичних осіб.

 

Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Щомісяця спостерігається динамічне зростання кількості платників податків, яким надано безоплатні послуги електронного цифрового підпису: протягом січня ЕЦП отримали 975 платників, у лютому – 1256, у березні – 1366, у квітні – 1292, у травні  – 1734.

Спектр електронних сервісів, які надає платникам Міністерство доходів і зборів України, розширюється. Найближчим часом буде впроваджено в експлуатацію Електронний кабінет платника податків, що дасть змогу платникам в он-лайн режимі подавати податкову звітність, отримувати інформацію про стан розрахунків із бюджетом тощо.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.